Idemyldring i nr 9



mandag 29. april 2013

Hytte tur

God mandag alle sammen. De to siste helgene har vi vært på hytta. Det har vært et fantastisk vær begge helgene, og vi har storkost oss. Forrige helg ble det også grilling for første gang. Jeg tror naboen Christer ble inspirert, fordi han grillet rett etterpå:-). 

Det har blitt en del materialkjøp på Byggmax i Karlstad. Så nå er det ganske klart for å starte restaurering. Det skal blant annet dreneres, legge opp strømmen bedre, restaurere tak i jordkjelleren, og mulig etterisoleres og males +++. 
Jeg har også shoppet litt til hytta inne. Ved siden av all shoppingen, ble det mye kos. 

Hytte bilder



Vannet fra Venern, er ikke koblet på enda, og det fungerer greit med medbrakt vann, samtidig skal det bli godt å få koblet det på.  


 Spisestuen




Ny lampe i  vinduet og en seilbåt til pynt har blitt kjøpt inn. Lampen kjøpte jeg på Claus Olsson og seilbåten er fra Skeidar.


Andre innkjøp


På lørdag var vi en tur i Karlstad sentrum, og jeg var innom et par interiørbutikker. Disse vin eskene var så fine, så de ble kjøpt inn fra butikken Noll 54.  





Is bøtte.


 På varme soldager passer denne godt. Her kan vi fylle i isbiter og ha kaldt drikke på hytta. Denne kjøpte min kjære på Netthandle. 





Jeg ønsker dere alle sammen en riktig så fin uke. Nå skal jeg få trent litt, før det bærer av gårde til kveldvakt i dag. 


Klem fra Anne Line





søndag 14. april 2013

Spisestuen og lesekroken

God søndag alle sammen. I dag har jeg benyttet tiden til nå, med å ta noen bilder, for å legge ut på bloggen. For å bli en bedre fotograf, er det viktig med øvelse.

I dag skal vi servere elgstek, og dette blir servert i spisestuen våres. 

Spisestuen



Jeg synes det er kjempe koselig å dekke på bordet, så det skal jeg kose meg med litt senere i dag. 

Men før jeg gjør det, skal jeg nyte litt lesing i en god bok eller i noen interiørbøker. 

Lesekroken

Denne amerikanske stolen har vi pusset, malt og trekt om. Trillebordet kjøpte vi på loppemarked for et par år siden, og malte det hvitt. 





Interiørpynt


Dette er en teater kikkert som er etter mine besteforeldre. Den ligger til pynt på trillebordet. 





Ugler

Ugler synes jeg er så sjarmerende, så her i huset har vi et par stykker.  







Nå skal det leses litt her, før dekking av bordet og matlaging. Ønsker alle mine lesere en flott søndag videre. 


Klem fra Anne Line







fredag 5. april 2013

Hageblogg treff på Skeidar

Hei alle sammen

I går kveld var jeg på mitt første blogg treff:-). Temaet var herlige hager på Skeidar, Alnabru. Vi ble delt inn i tre grupper, og fikk en flott presentasjon av tre temaer: Hagemøbler, borddekking og interiør. Bildene som ble tatt i går kveld, er dessverre ikke av den beste kvaliteten. Men det ble da noen bilder:-)

Rotting fortsetter på hagemøbler. Det er kommet en del endringer når det gjelder hagemøbler. Noen av endringene er høyden på bord, som er tilpasset for eksempel en sofa. Andre ting er gode stoler i rotting med rygg som kan legges bakover. Under ser dere bilde av en rotting gruppe,  med noen av bloggerne og kanskje noen kunder i bakgrunnen.



Rotting gruppe 





Borddekking 

Det ble vist tre forskjellige bord, som var pyntet og dekket av tre forskjellige bloggere.  

Bord  nr 1



Bildet av bordet over er stylet av Anette Willemine Solheim med bloggen Sunhome. Anette hadde også lagt et pledd på hver stol, i fargen dus rosa. 


Bord nr 2 



Dette bordet er stylet av Susanne Bjerke med bloggen blanke ark. Legg merke til de artige putene med litt skarpere farger enn det duse. 


Bord nr 3



Dette bordet over er stylet av Maia, med bloggen fabelaktive. Hun har kompensert det romantiske, med blant annet tøffe og røffe fat, istedenfor brikker eller løpere. Legg også merke til det artige bordkortet med navnet på boken. Så kreativt. 



Jeg falt nok mest for bord nr 3 og nr 1. Disse synes jeg var så nydelige, og det er fordi de er etter min smak. 


Maritim borddekking fant jeg også.



Dette serviset fant jeg nede i 1 etg på  Skeidar. De har det i fargen blå og grå, ut i fra jeg så. Jeg fikk litt green gate design følelse av dette. Jeg så ikke på prisen, men jeg kan tenke meg at det er billigere enn green gate serviset. 


Noe Interiør 

Det er mye forskjellig å velge på. Selv tok jeg kun et par bilder i forhold til det maritime. 




Etter presentasjonen

Etter en flott presentasjon av de forskjellige temaene, ble det også servert tapas. Jeg tok dessverre ikke noen bilder av maten, men det var mye godt og mange nye smaker for min del. 

Jeg fikk også snakket med noen andre koselige bloggere, som jeg dessverre ikke husker bloggene til. En av de fikk jeg gode tips på objektiv til kameraet. En annen blogger har butikk på Sundbytunet på Jessheim. Jeg tror bloggen hennes heter Herlige hjem.

 Flotte goodie bagger/poser ble det også til oss som stilte opp. Den flotte posen inneholdt blant annet : piknikveske, lys av forskjellige slag, en rottinglykt, et Shade seil, bord brikker av lin, glasskrukke/vase av merket Signatur og et par søte flasker av noe godt drikke. 


Litt tid til shopping ble det også 




Vi fikk 25% rabatt på det vi handlet denne kvelden. For meg så ble det litt maritime ting, som jeg skal ha på hytta.  


Mine refleksjoner i ettertid.

Det var en kjempe koselige kveld og artig å være med på et slikt bloggtreff. Neste gang må jeg nok ta med en notatbok, slik at jeg kan få med navnene på de som står for presentasjonen, og navnet på andre bloggere jeg prater med. Dette bloggtreffet falt i smak. 


Tiden flyr når man sitter å blogger. Nå må jeg gi meg for i dag, fordi jeg snart skal på jobb.


Ønsker alle mine lesere en flott helg. Selv så skal jeg jobbe. 


Klem fra Anne Line   







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...