Idemyldring i nr 9



søndag 17. februar 2013

Nye dører i entreen

Hei godtfolk. Før helgen så jeg et tilbud på inne dører på Maxbo og da måtte jeg slå til på dette. Det ble kjøp av tre inne dører med karmer. Vi hadde allerede kjøpt et par for noen år siden og skiftet. Disse dørene som vi kjøpte nå var ferdig malt, noe de forrige vi kjøpte ikke var. Samtidig var de like de andre vi hadde kjøpt. Nå slipper vi maling av de nye dørene. 


Entreen




3 dører ble kjøpt





Gammel wc dør i entreen





Ny Wc dør i entreen




Før og etter bilde av dørene 


Selv synes jeg det ble stor forskjell og mye bedre. Som dere sikkert ser, er de gamle håndtakene satt på den nye døren:-). Det er fordi jeg ikke tenkte på det, før døren var på plass. Så neste innkjøp skal gå til nye håndtak:-). 
Nå er det ny dør inn til wc, et soverom og vaskerommet.

Den eneste nå er badedøren i entreen som ikke er skiftet. Grunnet den er mindre enn de andre dørene og litt mer utfordrende å skifte. 

Ønsker dere alle en riktig god søndag videre.

Klem fra Anne Line







torsdag 7. februar 2013

Nye innkjøp

Hei alle sammen. I dag (torsdag)har jeg fri, siden jeg skal jobbe helg. Det er godt at det kun er jobbing hver fjerde helg:-). 
Disse fridagene før og etter helgen blir benyttet til mye forskjellig. I dag ønsker jeg å takke for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått og tusen takk til dere som ønsker å følge meg. Så hyggelig. 
I dag har jeg tatt noen bilder av noen nyinnkjøpte ting som jeg ønsker å vise dere.


Lunchbox fra House Doctor  


Denne lunchboksen kom jeg over i en interiør og klesbutikk på Sørumsand. Denne måtte jeg bare kjøpe meg. Nå skal lunchen nytes på jobb med mine fantastiske kolleger:-). Bon appetite.




Nå er det bare å fylle den med min kjæres hjemmelaget brød og litt frukt. Jeg må si jeg har en fantastisk samboer som liker å lage forskjellig mat, og ikke minst, at han liker å bake:-). Kanskje noen har gode brødoppskrifter til han som jeg kan vise han?





En stor hvit hode skulptur


Jeg har savnet noe å ha oppå hjørneskapet ved spisestuen. Jeg fant en hvit hode skulptur, på Noll 54 i Sverige(Charlottenberg). 
Nå står den og ser ned på oss når vi nyter maten i spisestuen. 



Synes den er sjarmerende med litt skrukker og hakk i. 




Nærbilde av hode skulpturen






En ny hvit mobil

For noen år siden ønsket jeg meg en hvit Iphone og ikke sort. Dessverre så fantes ikke hvit Iphone akkurat da. Den gangen kjøpte jeg meg en hvit HTC telefon, som ikke fantes med norsk tekst. Alt måtte leses på engelsk. Også de tekniske ordene, som jeg til tider måtte slå opp av og til. Iphonene kom selvfølgelig i hvit kort tid etter mitt kjøp av HTC. Nå er batteriet på mobilen så dårlig at jeg endelig har fått meg en hvit Iphone. Gleder meg til å ta den i bruk og lære meg denne. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, er det jo et ordtak som sier. Jeg bestemte meg for å gå for modellen 4s fordi den var tusen kroner billigere.




Baksiden på Ihonen. 






Ønsker tips om interiør apper

Er det noen som har noen gode forslag på Interiør apper?. Skulle gjerne hatt en app som setter automatisk inn mål(m/cm) i et rom, når jeg legger inn et bilde jeg har tatt av et rom. Jeg ønsker meg gjerne tips på andre apper som også er nyttige. Til dere som tipser meg ønsker jeg å si tusen takk på forhånd:-) 


Etuier til Iphonen jeg har kjøpt

Disse kjøpte jeg på teknisk magasinet på Jessheim. Glitter, hvit og stas:-)



Med disse bildene i dag ønsker jeg dere alle sammen en riktig fin dag.
Nå skal jeg trene og ta meg en dusj etterpå. Tenker at det skal bli godt:-)

Mange klemmer fra Anne Line



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...